1

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

skräppäystä

On nyt pikkasen meinannut iskeä laiskuus tän blogin päivittämisen kanssa. Korttiaskartelu tökkii ihan kunnolla. Tosin tänään siihen puoleen tuli pieni piristysruiske kun Pirkkis kävi kylässä mukanaan korillinen kaikkia superihanaa. Siis leikkureita ja big shot. Eli tässä pian ehkä voi tulla taas uusia kortteja (pari vanhaa on kyllä edelleen kuvaamatta).

Mutta niin, olen tuolla paikallisessa kirjakaupassa käynyt usein hipelöimässä skräppipapereita ja nyt viimein sitten se hipelöinti tuotti tulosta ja sain aikaiseksi pitkäaikaisen suunnitelmani aloittamisen. Nimittäin haluaisin tehdä skräppikansiot pojille. Esikoisen kasiota nyt sitten aloitin


Ensimmäisen sivun tein ultrakuvasta. Kaikenlaista härpätintä siinä nyt on. Taustalla muuten kirjepaperi. En tykkää noista viivattomista kirjepapereista, niin ne päätyy sitten askarteluun.


Hermo menee kohta kun tää blogger haluaa nyt väkisin kääntää ihan kaikki kuvat aina miten päin sattuu... Mutta tässä kuitenkin lähempää kuvaa siitä kirjepaperin nurkasta. Vähän kimalleliimaa lisäilin perhosen päälle.

1 kommentti:

  1. Tosi kiva idea! Tuleeko tosta sellanen vauvakirjan korvike vai onko sulla sellanen vielä erikeen?

    VastaaPoista