1

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Pinkkiä

Vaaleanpunainen ei oo mun väri, mutta kun menin ostamaan tuon herkullisen värisen (worn lipstick) Distress Ink-mustetyynyn, niin on sitten tullut hempeiltyä oikein urakalla.

Ensin tottakai vauvakortti


Tässä masking-tekniikalla leimattuna kuva, väritetty intense-kynillä ja koristeltu kimalle-liimalla. Sitten kukkia uudella leikkurilla, pearl markeria ja timangeja. Niin joo ja valkoisia paperikukkia.

Toisena sitten tilaistynä tehty kastekortti tyttövauvalle.


 Tässä olikin sitten vähän kaikenlaista. Leimakiekuroita ruosteen värillä, vaaleanpunaista reunoissa, kukkia, pearl markeria, kuitukangasta, ääriviivatarroja, timangeja... Tausta on siis leimattu suoraan korttipohjaan. Punaisten ja ruskeiden papereiden reunat on ressattu.

Sitten se kortti jonka viimein kelpuutin serkun tytölle:


Näin jossain blogissa tollasen, että oli kolme paperia tollee ja se näytti kivalta. Ja tietenkään en taaskaan oo tajunnu ottaa ylös, et mistä idea on napattu. Tausta on jälleen vaan suoraan korttipohjaan sotkettua mustetta. Pari perhosta ja leikkureilla tehtyjä kukkia. Pienemmässä perhosessa kimalleliimaa ja kukkien keskellä timangeja. Leimakuvaa pikkasen väritelty inktense-kynillä.

Ja sitten kun oli tarpeeki monta korttia tehty tollee ajatuksella "paljon kaikkea" teki mieli tehdä ihan toooosi simppeli kortti. Teinkin sitten ekan äitienpäiväkortin:


 Ihan vain punasta ja vaaleanpunasta paperia, vähän kukkaleikkuria, pikkasen mustalla kynällä "omepelujälkiä" ja pari ääriviivatarraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti