1

maanantai 27. elokuuta 2012

Askartelukamojen muutto

Mulla on yksi uskollinen blogilukija, joka käy joka päivä kattomassa, että joko olis jotain uutta. Ja hetkeen ei taas oo ollut. Mutta nyt sain aikaan kuvata noita jo valmiita tekeleitä, eli pariksi päivää eteenpäinkin on taas luvassa postauksia.

Keksin eilen omasta mielestäni todella hyvän idean ja siirsin askartelunurkkaukseni täältä tietokonehuoneesta meidän makkariin. Melkein koko päivä siihen hommaan sitten menikin. Siinä sivussa kävin pöllimässä esikoiselta lipaston. Se on siis ollut vain tyhjänä ja vähän tielläkin esikoisen huoneessa. Nyt saan siirtää askartelukamoja täältä tietokonehuoneen kaapista tuonne lipaston laatikoihin.

Pikkasen tuo pieni laatikosto on huonolla paikalla, kun se ei tuolla lipaston takana mahdu ihan kokonaan aukeamaan, mutta kyllä sieltä saa mitä tarvitsee saada.Nyt on myös kivasti tuo lipasto laskutilana, eli saan nostella siihen jotain sallasia juttuja, mitä en just sillä hetkellä tarvitse.

Ja pitihän tuo sitten eilen testata. Kävin tuossa toissaviikolla kirjakaupassa tarkoituksena hakea vaan korttipohjia, mutta kun näin nämä Wellingtonin leimasimet, olin sen verran myyty, että ne oli ihan pakko ostaa. Kattokaa nyt kuinka söpöjä:
Ja kun kerrankin ovat sellasia, että niitä voi käyttää esim. isänpäiväkorttiin.
Nyt tein kuitenkin niistä tällaisen kortin
1 kommentti:

  1. Tää osote on mun lihasmuistissa :) Ajattelin tänä aamuna, etten käy kattoon ollenkaan. Mutta mun sormet vain päätti että käyn sitteki. Onneks kävin! Ihanat leimasimet <3

    VastaaPoista